130 personer gick Centerns mat och naturvandring


Årets mat och naturvandring var i år förlagd till Söderåsens-Forsgård.
Ulrika Stengard-Olsson, som driver verksamheten vid Forsgård, hälsade
välkommen och berättade om allt som händer på gården.
Vandringen var 2,5 km lång och guider under denna var för en grupp Ulrika
och för den andra var det Kurt Månsson, tidigare ordförande i Söderåsens
natur.
Maten, som bjöds var närodlad och närproducerad. Forsgård stod för
"dagens lunch" som var fläskfilé med tillbehör. Under vandringen bjöds på
kulinariska läckerheter. Grönsaker, hallon sylt och saft från Sånnagården,
korv från Styckarna i Grytevad, man fick smaka på olika potatissorter från
Olofsgården, olika honungssorter bjöd Arne Bengtsson på, Goagården,
Hasslarp bjöd på getost och marmelader och till sist fick man smaka av
Chocolautos goda hemlagade chokolad tillverkad av Birgitta Johansson.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0