Närproducenter fick information

Kommunens enda köttstyckningsföretag, två potatisodlare och en gurkodlare
hade jag inbjudit till en träff med kostchefen Ditte Sandström och vår  upp-
handlingsansvarige Kurt Grönsund.Kurt beskrev den upphandling som skall
ske 2013 och om upplägget så att även lokala företag skal ha chansen att
lämna anbud.  Företagagen beskrev vad de var intresserade av att leverera
till kommunen och Ditte beskrev vilka kvantiteter kommunen var intresserad
att köpa.Min förhoppning är att vi med kvällens träff skall ha gjort
lokala företag intresserade av lämna anbud vid nästa anbudstill-
fälle och att de är konkurrenskraftiga så vi kan få en del närprodu-
cerade råvaror till kommunens matlagning.
Kortare levensvägar  ger färskare produkter och är bra för miljön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0